Polska

Product configurator

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

GfG behoort tot de wereldwijd leidende ondernemingen in de gaswaarschuwings- en gasdetectietechniek. De door de eigenaar geleide onderneming met het hoofdkantoor in Dortmund is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van veilige, robuuste gasdetectiesystemen en sensoren

GfG levert mobiele gasdetectiesystemen en stationaire systemen, die met bijzonder gevoelige sensoren veel gevaarlijke stoffen in de kleinste concentraties kunnen detecteren.

Zo worden mensen, productie-installaties en het milieu gewaarschuwd voor mogelijke gevaren en beschermd tegen schade.

Op maat gesneden oplossingen

De draagbare en stationaire GfG apparaten, die in de tijd van de oprichting van de onderneming eind '50-er/begin '60-er jaren eerst met succes ingezet werden in steenkolenmijnen, vinden tegenwoordig hoofdzakelijk toegang en toepassing in de machinebouw, in de automobiel-, staal- en levensmiddelenindustrie, in de chemische, petrochemische en de gasindustrie.

Bovendien maken de brandweer, universiteiten, onderzoeksinstituten, reddingsdiensten, ziekenhuizen en alle sectoren, waar mensen en installaties beschermd moeten worden tegen mogelijke gevaarlijke gassen, gebruik van GfG producten.

Sensoren en apparaten worden ontworpen door bijzonder gespecialiseerde wetenschappers van de meest verschillende vakgebieden, ingenieurs en technici in nauwe samenwerking met leidende onderzoeksinstituten om praktijk en theorie te verbinden.

Wereldwijde inzet

De gebruikersvriendelijke en betrouwbare apparaten bieden een optimale bescherming door een tijdige en veilige alarmering tegen vergiftigingen en explosies. De producten worden ter ondersteuning van het wereldwijde verkoop- en handelsnetwerk gefabriceerd in de GfG productiewerkplaatsen in Duitsland, Zwitserland, Zuid-Afrika en de USA. Andere verkoopmaatschappijen zijn gevestigd in Polen, Oostenrijk, Frankrijk, Singapore en Nederland.

GfG Europe, gevestigd in London, is als verkoopmaatschappij opgericht voor de verdere expansiekoers in Europa. In het afgelopen jaar werd de omzet duidelijk verhoogd.

Gecertificeerde kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit staan bij GfG op de eerste plaats. GfG is gecertificeerd volgens de nieuwste van de ISO 9001:2008, evenals ATEX en IECEx QAR QM. Eisen en tevredenheid van internationale klanten zijn de motivatie voor de verdere ontwikkeling.

 

 

 

Kaart van GfG Locaties

GfG Nederland B.V.

Siriusdreef 17
2132 WT Hoofddorp