Polska

Product configurator

Service

GfG biedt als wereldwijd opererende onderneming een uitgebreide service aan voor advies, planning, ontwerp, inbedrijfstelling, reparatie, onderhoud en onderdelenvoorziening.

Uw partners zijn geschoolde handelsingenieurs en servicetechnici, die u middels ons advies- en servicenetwerk begeleiden.

Klantoriëntatie

Alle diensten worden optimaal afgestemd en de vereiste maatregelen aangepast. Klantoriëntatie begint al bij onderzoek en ontwikkeling.

Competent advies

Goed geadviseerd is het halve werk. Daarom adviseert GfG haar klanten direct ter plaatse. Zo vormen GfG specialisten zich een nauwkeurig beeld van de toepassing en bieden op maat gemaakte oplossingen aan.

Optimale planning en ontwerp

Beschrijf GfG uw taakstelling en er wordt altijd een passende toepassing gevonden. De technologie wordt individueel op de eisen afgestemd.

Deskundige installatie

GfG adviseert u bij de deskundige planning van de opstelling – absoluut noodzakelijk voor een economische en betrouwbare werking. Dat garandeert vooral de veiligheid voor personen en installaties.

Regelmatig onderhoud

Met een regelmatig onderhoud worden de bestaande voorschriften aangehouden en de noodzakelijke veiligheidsstandaards van de installaties en apparaten gecontroleerd. Zo wordt een permanente functie van alle eenheden gegarandeerd verkregen. 

Betrouwbare onderdelenvoorziening

De snelle beschikbaarheid van onderdelen is een van de basisvoorwaarden voor uw dagelijkse werk. Daarom zijn planning, coördinatie en beschikbaarheid van onderdelen zo op elkaar afgestemd, dat u altijd het juiste onderdeel hebt op de afgesproken tijd op de juiste plek.

Snelle reparatie

Apparaten van GfG staan voor veiligheid en kwaliteit. Ze ondersteunen gedurende een lange periode de dagelijkse opgaven, gevaarlijke gassen veilig te herkennen en te beschermen tegen mogelijke schade. En als er toch een keer reparaties nodig zijn, worden deze snel en betrouwbaar uitgevoerd. De GfG Service is in de buitendienst en met een huiseigen vakwerkplaats voor u beschikbaar met gekwalificeerde servicetechnici.

Kaart van GfG Locaties

GfG Nederland B.V.

Siriusdreef 17
2132 WT Hoofddorp